Tuoteperheet

Laadukkaita huonekaluperheitä kaikenlaisiin koteihin!

Meidän yritys on yhtä kuin meidän tiimi, Minna ja Jorma. Olemme perheyritys vuodesta 1995. Jormalla on taustalla huonekalujen valmistamista perheyrityksessä, jo nuoresta pojasta saakka. Minna on nuoruudessaan myynyt monia eria asioita sekä tehnyt lastensuojelutyötä. Jorma on intohimoinen salibandyn harrastaja, joka opiskelee vapaa-ajallaan mielellään myös espanjan kieltä. Minna puolestaan pitää kuntoa yllä kuntosalilla ja lenkkeilyllä, myös yhdistystoiminta  kuuluu "harrastuksiin". 

Yrityksemme arvot on palvella kaikkia asiakkaita "avaimet käteen" periaatteella. Meiltä saat halutessasi huonekalujen suunnittelua kotisi tarpeisiin. Tilaamme ja kokoamme huonekalut valmiiksi puolestasi, jos leikkisästi sanottuna "palapelien teko" ei sinua kiinnosta, tai haluat vain käyttää aikasi muuhun tärkeämpään. Jorma myös kuljettaa huonekalusi perille ja asentaa ne valmiiksi sinulle halutessasi sekä huolehtii pakkausmateriaalien kierrätyksen puolestasi. Voimme tuoda myös vanhat kalusteesi pois kierrätettäväksi. Nämä kaikki palvelut saat meiltä kohtuullisella korvauksella.

Valikoimiimme kuuluu useiden eri valmistajien laadukkaita, elämää kestäviä huonekaluja, niin kotimaisia kuin tuonti kalusteitakin.

 Tuoteperheet on tutkittu ja testattu sopimaan kuluttajien erilaiseen käyttöön, tilaan ja elämäntilanteeseen. Tarjoamme kodikkaita kalustesarjoja, jotka ovat pitkäikäisyytensä vuoksi turvallinen valinta Sinulle. Lähtökohtana on konstailematon, ajaton muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus.

sararh_isobanneri_lift_small.jpg

Sara® henkii nostalgista menneen ajan tunnelmaa tämän päivän maustein, jota pyöreät mattakromiset nuppivetimet korostavat. Monipuolinen Sara kalustaa kaikki kotisi tilat ja selkeä muotoilu takaa, että kalusteet istuvat kotisi sisustukseen vuodesta toiseen. Tuotteet saatavilla kokovalkoisina sekä kuultoharmaalla puukannella. Materiaali: Mänty, koivu ja laadukas Mdf-levy

idarh_isobanneri_lift_small.jpg

Ida ® on saanut inspiraationsa siroista kustavilais-kalusteista. Persoonallisuutta tuovat kauniit yksityiskohdat mm. uurrekoristelu eli rihlaus sekä fasettihiotut lasiovet. Materiaaleina laadukas koivu sekä kestävä mdf- levy. Suosittuun sarjaan kuulu jo yli 40 tuotetta!

olivia_po-yta-180x90_isobanneri_lift_sma

Olivia ® - kalusteperhe on selkeän skandinaavinen. Koivusta valmistetut jalat antavat raikkaan ajattoman ilmeen, suoralinjaiset mattametallivetimet tuovat sopivasti särmää. Pehmeät pyöreät muodot viimeistelevät ilmeen. Tuotteissa hitaasti sulkeutuvat ovet sekä laatikostot, ovien takana irtohyllyt.

viktoriaohaino_isobanneri_lift_small.jpg

Viktoria® on saanut inspiraationsa suomalaisista talonpoikaiskalusteista. Viktoria on klassikko jota on valmistettu jo 15 vuoden ajan. Aidot materiaalit, lämpimät värit ja herkät taidokkaat yksityiskohdat ovat valloittaneet suomalaisten sydämet. Materiaalina mänty ja mdf-levy. Värit: valkoinen, valkoinen/pähkinä, valkoinen/kuultoharmaa.

1200_540-julia-rh_lift_small.jpg

JULIA ® - sarjan funktionaalinen suoralinjaisuus sopii nykypäivään. Tyylikkäät kiiltäväpintaiset metallivetimet antavat kalusteille arvokkuutta. Materiaali: Koivu ja laadukas mdf-levy. Väri valkoinen.

rustiikkitvtaso_isobanneri_lift_small.jp

Rustiikki -malliston tuotteet ovat 100% mäntyä. Paksut täyspuiset pöydänkannet ja kaunis kelon harmaa vahapinta tuovat ajan patinaa, joka vaikuttaa vuosien käytön myötä syntyneeltä pinnan kulumiselta. Rungot kuultavan valkoiseksi käsitelty joka antaa puun syiden kuultaa kauniisti läpi.

emiliaoh_kielo_lift_small.jpg

EMILIA® - kalusteiden nuorekas ilme syntyy suoralinjaista muotoilusta ja pienessäkin tilassa toimivasta mitoituksesta. Kalusteiden syvyys vain 33cm! Vetiminä hauskat muotoon leikatut aukot. Osia voi helposti yhdistellä toisiinsa luoden aina uusia kalustekokonaisuuksia. Värit: valkoinen ja valkoinen/koivu sekä ruokaryhmissä valkoinen/ tummanruskea sekä koivu. Materiaali: Massiivikoivu ja mdf-levy.

linusoh-01_lift_small.jpg

Nuorekkaasti linjakas ja yleisilmeeltään ilmavan kevyt kalustesarja, jonka erityispiirteitä ovat eleetön muotoilu, lasikannet sekä sirot jalat.

Eelis_Senkki1_edited.jpg

Eelis- tuoteperheen esikuvana toimii 50-luvun vintage ja sarjan kalusteet tuovat ripauksen retroa tämän päivän moderniin kotiin. Hitaasti sulkeutuvat ovet ja laatikot edustavat tuotteiden toiminnallisia yksityiskohtia. Upotetut massiivitammivetimet, sorvatut korkeat massiivitammijalat ja pyöreät muodot keveine laatikko- ja ovirakenteineen tekevät EELIS -tuoteperheestä yksilöllisen ja hienostuneen, jossa jokainen yksityiskohta on ajatuksella viimeistelty ja huolella valmistettu. Materiaali: Tammi, kaluste- ja mdf-levy.