top of page

Laadukkaita huonekaluperheitä kaikenlaisiin koteihin! 

Tuoteperheet

Tarinamme

Meidän yritys on yhtä kuin meidän tiimi, Minna ja Jorma.
Olemme perheyritys vuodesta 1995. Jormalla on taustalla huonekalujen valmistamista perheyrityksessä, jo nuoresta pojasta saakka. Minna on nuoruudessaan myynyt monia eri asioita sekä tehnyt lastensuojelutyötä. Jorma on intohimoinen salibandyn harrastaja, joka opiskelee vapaa-ajallaan mielellään myös espanjan kieltä. Minna puolestaan pitää kuntoa yllä kuntosalilla ja lenkkeilyllä, myös yhdistystoiminta kuuluu "harrastuksiin". 

 

Arvomme

Yrityksemme arvona on palvella kaikkia asiakkaita "avaimet käteen" periaatteella. Meiltä saat halutessasi huonekalujen suunnittelua kotisi tarpeisiin. Tilaamme ja kokoamme huonekalut valmiiksi puolestasi, jos leikkisästi sanottuna "palapelien teko" ei sinua kiinnosta, tai haluat vain käyttää aikasi muuhun tärkeämpään. Jorma myös kuljettaa huonekalusi perille ja asentaa ne valmiiksi sinulle halutessasi sekä huolehtii pakkausmateriaalien kierrätyksen puolestasi. Huonekalut koottuna kotiin. Voisiko sisustamisesi olla helpompaa? Voimme tuoda myös vanhat kalusteesi pois kierrätettäväksi. Nämä kaikki palvelut saat meiltä kohtuullisella korvauksella.

Valikoimamme

Valikoimiimme kuuluu useiden eri valmistajien laadukkaita, elämää kestäviä huonekaluja, niin kotimaisia kuin tuonti kalusteitakin.
​Tuoteperheet on tutkittu ja testattu sopimaan kuluttajien erilaiseen käyttöön, tilaan ja elämäntilanteeseen. Tarjoamme kodikkaita kalustesarjoja, jotka ovat pitkäikäisyytensä vuoksi turvallinen valinta Sinulle. Lähtökohtana on konstailematon, ajaton muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus.

Mittatilaustuotteet

Joskus mittanauha vastustaa, mutta silloin löydät mittatilaustuotteista ratkaisun.
Ideana on lyhyesti: Piirrä idea viivoittimella paperille, niin se voidaan männystä toteuttaa.
Mittatilaus osioon on koottu kuvia toteutetuista ideoista. Näissä on kaikki mitat muutettavissa.
Pituus, leveys, korkeus, hyllynpaikat ja materiaalipaksuudet. Ideasi toteutetaan värjättynä haluttuun väriin tai puuvalmiina. Sinä päätät!

sararh_isobanneri_lift_small.jpg

Sara® henkii nostalgista menneen ajan tunnelmaa tämän päivän maustein, jota pyöreät mattakromiset nuppivetimet korostavat. Monipuolinen Sara kalustaa kaikki kotisi tilat ja selkeä muotoilu takaa, että kalusteet istuvat kotisi sisustukseen vuodesta toiseen. Tuotteet saatavilla kokovalkoisina sekä kuultoharmaalla puukannella. Materiaali: Mänty, koivu ja laadukas Mdf-levy

viktoriaohaino_isobanneri_lift_small.jpg

Viktoria® on saanut inspiraationsa suomalaisista talonpoikaiskalusteista. Viktoria on klassikko jota on valmistettu jo 15 vuoden ajan. Aidot materiaalit, lämpimät värit ja herkät taidokkaat yksityiskohdat ovat valloittaneet suomalaisten sydämet. Materiaalina mänty ja mdf-levy. Värit: valkoinen, valkoinen/pähkinä, valkoinen/kuultoharmaa.

emiliaoh_kielo_lift_small.jpg

EMILIA® - kalusteiden nuorekas ilme syntyy suoralinjaista muotoilusta ja pienessäkin tilassa toimivasta mitoituksesta. Kalusteiden syvyys vain 33cm! Vetiminä hauskat muotoon leikatut aukot. Osia voi helposti yhdistellä toisiinsa luoden aina uusia kalustekokonaisuuksia. Värit: valkoinen ja valkoinen/koivu sekä ruokaryhmissä valkoinen/ tummanruskea sekä koivu. Materiaali: Massiivikoivu ja mdf-levy.

idarh_isobanneri_lift_small.jpg

Ida ® on saanut inspiraationsa siroista kustavilais-kalusteista. Persoonallisuutta tuovat kauniit yksityiskohdat mm. uurrekoristelu eli rihlaus sekä fasettihiotut lasiovet. Materiaaleina laadukas koivu sekä kestävä mdf- levy. 

1200_540-julia-rh_lift_small.jpg

JULIA ® - sarjan funktionaalinen suoralinjaisuus sopii nykypäivään. Tyylikkäät kiiltäväpintaiset metallivetimet antavat kalusteille arvokkuutta. Materiaali: Koivu ja laadukas mdf-levy. Väri valkoinen.

linusoh-01_lift_small.jpg

Nuorekkaasti linjakas ja yleisilmeeltään ilmavan kevyt kalustesarja, jonka erityispiirteitä ovat eleetön muotoilu, lasikannet sekä sirot jalat.

IMG_20211211_134935.jpg

Mittatilaus tuotteet valmistetaan männystä. Näissä sinä päätät pituuden, leveyden, syvyyden, hyllynkohdat, värit ja materiaali paksuudet. Piirrä idea viivoittimella paperille niin se pystytään toteuttamaan. Sinun idea, sinun päätös.
 

rustiikkitvtaso_isobanneri_lift_small.jp

Rustiikki -malliston tuotteet ovat 100% mäntyä. Paksut täyspuiset pöydänkannet ja kaunis kelon harmaa vahapinta tuovat ajan patinaa, joka vaikuttaa vuosien käytön myötä syntyneeltä pinnan kulumiselta. Rungot kuultavan valkoiseksi käsitelty joka antaa puun syiden kuultaa kauniisti läpi.

Eelis_Senkki1_edited.jpg

Eelis- tuoteperheen esikuvana toimii 50-luvun vintage ja sarjan kalusteet tuovat ripauksen retroa tämän päivän moderniin kotiin. Hitaasti sulkeutuvat ovet ja laatikot edustavat tuotteiden toiminnallisia yksityiskohtia. Upotetut massiivitammivetimet, sorvatut korkeat massiivitammijalat ja pyöreät muodot keveine laatikko- ja ovirakenteineen tekevät EELIS -tuoteperheestä yksilöllisen ja hienostuneen, jossa jokainen yksityiskohta on ajatuksella viimeistelty ja huolella valmistettu. Materiaali: Tammi, kaluste- ja mdf-levy.

bottom of page