top of page

Laadukkaita huonekaluperheitä kaikenlaisiin koteihin! 

Tarinamme

Meidän yritys on yhtä kuin meidän tiimi, Minna ja Jorma.
Olemme perheyritys vuodesta 1995. Jormalla on taustalla huonekalujen valmistamista perheyrityksessä, jo nuoresta pojasta saakka. Minna on nuoruudessaan myynyt monia eri asioita sekä tehnyt lastensuojelutyötä. Jorma on intohimoinen salibandyn harrastaja, joka opiskelee vapaa-ajallaan mielellään myös espanjan kieltä. Minna puolestaan pitää kuntoa yllä kuntosalilla ja lenkkeilyllä, myös yhdistystoiminta kuuluu "harrastuksiin". 

 

Arvomme

Yrityksemme arvona on palvella kaikkia asiakkaita "avaimet käteen" periaatteella. Meiltä saat halutessasi huonekalujen suunnittelua kotisi tarpeisiin. Tilaamme ja kokoamme huonekalut valmiiksi puolestasi, jos leikkisästi sanottuna "palapelien teko" ei sinua kiinnosta, tai haluat vain käyttää aikasi muuhun tärkeämpään. Jorma myös kuljettaa huonekalusi perille ja asentaa ne valmiiksi sinulle halutessasi sekä huolehtii pakkausmateriaalien kierrätyksen puolestasi. Huonekalut koottuna kotiin. Voisiko sisustamisesi olla helpompaa? Voimme tuoda myös vanhat kalusteesi pois kierrätettäväksi. Nämä kaikki palvelut saat meiltä kohtuullisella korvauksella.

Valikoimamme

Valikoimiimme kuuluu useiden eri valmistajien laadukkaita, elämää kestäviä huonekaluja, niin kotimaisia kuin tuonti kalusteitakin.
​Tuoteperheet on tutkittu ja testattu sopimaan kuluttajien erilaiseen käyttöön, tilaan ja elämäntilanteeseen. Tarjoamme kodikkaita kalustesarjoja, jotka ovat pitkäikäisyytensä vuoksi turvallinen valinta Sinulle. Lähtökohtana on konstailematon, ajaton muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus.

Mittatilaustuotteet

Joskus mittanauha vastustaa, mutta silloin löydät mittatilaustuotteista ratkaisun.
Ideana on lyhyesti: Piirrä idea viivoittimella paperille, niin se voidaan männystä toteuttaa.
Mittatilaus osioon on koottu kuvia toteutetuista ideoista. Näissä on kaikki mitat muutettavissa.
Pituus, leveys, korkeus, hyllynpaikat ja materiaalipaksuudet. Ideasi toteutetaan värjättynä haluttuun väriin tai puuvalmiina. Sinä päätät!

sara huonekalut

olohuone

ruokailupöytä

keittiö
lipasto

Mittatilaus tuotteet valmistetaan männystä. Näissä sinä päätät pituuden, leveyden, syvyyden, hyllynkohdat, värit ja materiaali paksuudet. Piirrä idea viivoittimella paperille niin se pystytään toteuttamaan. Sinun idea, sinun päätös.
 

ruokailutila

olohuone

tv taso

lipasto

bottom of page