top of page

Oma visio

Onko sinulla mielessäsi unelmiesi huonekalu, mutta sitä ei ole vielä tehty tai ei ole olemassa juuri sopivilla mitoilla. Ei huolta, jos pystyt piirtämään tai kuvailemaan haluamasi, me pystymme sen toteuttamaan! Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla asiala@kalustehalliasiala.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake ja kerro suunitelmastasi.

Katsotaan yhdessä hyvä suunnittelu aika ja toteutetaan unelmasi.

Kurkkaa myös alapuolelta löytyvät muokattavat tuotteemme.

Mittatilaustyöt

Stationary photo

Mittatilaustyön suunnittelu

Materiaalit

Mittatilaustuotteet valmistetaan Etelä pojanmaalla kotimaisesta männystä pienessä puusepän verstaassa. Pintakäsittely tehdään vesiohenteisilla väreillä tai jätetään puuvalmiiksi. Käytössä on vakiovärejä kuultovalkoinen, peittovalkoinen, wenge(melkein musta), harmaa, ruskea, antiikki ja lakattu pinta. Valikoimiin kuuluu myös 2 kerros maalaus antiikki patina jolloin pohjalle vedetään wenge väri ja päälle maalataan valkoista jota pyyhitään pois osittain. Tilauksesta saa minkä tahansa vesiohenteisen värin Tikkurilan värikartasta.

Tuotteen hahmottaminen

Tuotteen voi piirtää viivoittimella paperille tarkempaa hinnoittelua varten. Jos piirroksessa on rakenteellisia pulmia teemme ehdotuksen kuinka kyseinen kohta voitaisiin toteuttaa muotokieli mahdollisuuksien mukaan säilyttäen. Voit myös lähettää valokuvan tuotteesta jonka tyylistä ratkaisua haetaan.

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee yleensä 2-4 työviikkoa tilauksesta riippuen puusepän kiireistä. Hinta on yleensä ollut maltillinen kunhan tekniset liitokset pidetään yksinkertaisina.

bottom of page